Alle partners Interreg Va ET’Air project (Grensoverschrijdende Economie en binnenluchtkwaliteit) nodigen u graag uit voor het start van het project, dat zal plaatsvinden op woensdag 17 oktober van 14 tot 17 uur tijdens het Atmos’Fair Congress (Congres F sessie).

Met de nadruk op het vergroten van de competentie van professionals en toekomstige bouwprofessionals op het gebied van productie/onderhoud van gezonde gebouwen, zal het evenement gekozen vertegenwoordigers en belanghebbenden samenbrengen die werken aan de ontwikkeling van nieuwe vormen van antwoord op de uitdaging van binnenluchtkwaliteit in energie-efficiënte gebouwen in het grensoverschrijdende gebied.

Programma

Sessie geanimeerd door Nathalie Ricaille – Espace Environnement

Simultaanvertaling Frans-Nederlands-Frans

14h00 – 14h15

Voorstelling van het Interreg France-Wallonie-Vlanderen programma : Lucie Maurel, Interreg Technisch team van het ET’Air project (Antenne Grand-Est

14h15 – 14h30

Voorstelling van het ET’Air project en haar partners : Françoise Jadoul, Verantwoordelijke van project ET’Air, Espace Environnement

14h30 – 15h30

Debat « Welke vooruitzichten voor binnenluchtkwaliteit? »

Overheidsvertegenwoordigers en deskundigen worden gevraagd tot een dialoog te komen rond bestaande en geplande maatregelen om binnenluchtkwaliteit van gebouwen te promoten aan beide zijden van de grens.

15h30 – 15h45

Voorstelling van de enquêteresultaten: « Vragenlijst over problemen aan binneluchtkwaliteit in gebouwen » : Isabelle Cari, Consultant éco-construction, / Onderzoeker REX BP/AQ C, Cd2e

16h45

Afsluitende cocktail van het startevent ET’Air

Deelname aan de start van het ET’Air-project (Sessie F van het Atmos’Fair Congress) is gratis. Registratie vereist hier.

Afspraak op woensdag 17 oktober 2018 om 14.00 uur aan de Universiteit van Bergen, Campus Plaine de Nimy, Centre Vésale n°7, Auditorium La Fontaine, salle Vésale 030, 6 avenue du Champ de Mars 7000 Mons.

Download de uitnodiging voor het Atmos’ Fair Congress

Start van het Interreg Va ET’Air project op 17 oktober 2018 in Bergen

Je zou ook interesse kunnen hebben in