De Interreg ET’Air projectpartners in de schijnwerpers!

ET'Air is een grensoverschrijdend project dat 23 Waalse, Vlaamse en Franse partners verenigt rond dezelfde doelstelling: binnenluchtkwaliteit in bouw-en renovatieprojecten aan beide zijden van de grens. Wie zijn ze? Wat zijn onze activiteiten en acties? Om dit toe te lichten, zal elk nummer van ons "Q-AIR NEWS" telkens één van de projectpartners in de schijnwerpers zetten. In deze nieuwsbrief stelt een partneroperator, de Association pour la Prévention de la Pollution Atmosphérique (APPA) [Vereniging voor de Preventie van Luchtverontreiniging] zich voor. Sinds 1962 erkend als openbaar nutsbedrijf, ijvert deze vereniging voor een individuele en collectieve bewustwording en de controle van problemen met betrekking tot de luchtkwaliteit.

Read More

Webinars: de digitale vorm van samen leren!

Sinds velen onder ons hun professionele bezigheden uitoefenen vanuit de eigen woning hebben webinars definitief hun intrede gemaakt in onze werkomgeving. Ieder van u heeft zeker al de kans gehad om verschillende tools uit te testen en om de technische aspecten van dit communicatiemiddel te verkennen. Ook binnen de activiteiten van ET’Air hebben we de gelegenheid gehad om enkele interessante webinars te volgen.

Read More

Haal uw stofdoeken boven!

De verzorging van het luchtverversingssysteem wordt tijdens de lenteschoonmaak vaak over het hoofd gezien. Check de begeleidende tools van bouwprofessionals met belangrijke praktijkpunten voor een efficiënte en gezonde ventilatie.

Read More