Alle partners van het Interreg ET’Air project (Grensoverschrijdende Economie en binnenluchtkwaliteit) nodigen u graag uit voor het start van het project, dat zal plaatsvinden op woensdag 17 oktober van 14 tot 17 uur tijdens het Atmos’Fair Congress (Congres F sessie).

Met de nadruk op het vergroten van de competentie van professionals en toekomstige bouwprofessionals op het gebied van productie/onderhoud van gezonde gebouwen, zal het evenement gekozen vertegenwoordigers en belanghebbenden samenbrengen die werken aan de ontwikkeling van nieuwe vormen van antwoord op de uitdaging van binnenluchtkwaliteit in energie-efficiënte gebouwen in het grensoverschrijdende gebied.

Programma

Sessie geanimeerd door Nathalie Ricaille – Espace Environnement

Simultaanvertaling Frans-Nederlands-Frans

14h00 – 14h15

Voorstelling van het Interreg France-Wallonie-Vlanderen programma : Lucie Maurel, Interreg Technisch team van het ET’Air project (Antenne Grand-Est

14h15 – 14h30

Voorstelling van het ET’Air project en haar partners : Françoise Jadoul, Verantwoordelijke van project ET’Air, Espace Environnement

14h30 – 15h30

Debat « Welke vooruitzichten voor binnenluchtkwaliteit? »

Overheidsvertegenwoordigers en deskundigen worden gevraagd tot een dialoog te komen rond bestaande en geplande maatregelen om binnenluchtkwaliteit van gebouwen te promoten aan beide zijden van de grens.

15h30 – 15h45

Voorstelling van de enquêteresultaten: « Vragenlijst over problemen aan binneluchtkwaliteit in gebouwen » : Isabelle Cari, Consultant éco-construction, / Onderzoeker REX BP/AQ C, Cd2e

16h45

Afsluitende cocktail van het startevent ET’Air

Deelname aan de start van het ET’Air-project (Sessie F van het Atmos’Fair Congress) is gratis. Registratie vereist hier.

Afspraak op woensdag 17 oktober 2018 om 14.00 uur aan de Universiteit van Bergen, Campus Plaine de Nimy, Centre Vésale n°7, Auditorium La Fontaine, salle Vésale 030, 6 avenue du Champ de Mars 7000 Mons.

Download de uitnodiging voor het Atmos’ Fair Congress

Start van het Interreg ET’Air project in Bergen – 17.10.2018

Je zou ook interesse kunnen hebben in