De partners van de Interreg FWVL ET’AIR, DepollutAir en TEXACOV programma’s hebben het genoegen u uit te nodigen voor de workshop « Bouwen en Gezonde Lucht, laten we de stap zetten ! », die plaats heeft op 16 mei van 9u30 tot 16u00 in Kortrijk in het prachtige kader van Texture, het museum over Leie en vlas.

Dit evenement wil u , professionelen in de bouwsector en wetenschappers, informeren over de problematiek van de vluchtige organische stoffen (VOS) met het doel de gezondheidsrisico’s met betrekking tot de binnenluchtvervuiling te beperken. U vindt het dagprogramma in bijlage.

De dag is volledig gratis! U kunt nu reeds inschrijven op de website: https://voc-workshop.sciencesconf.org/ waar u tevens alle praktische informatie vindt.

We hopen op uw talrijke aanwezigheid!

Save-the-date: workshop TEXACOV – Kortrijk – 16.05.2019

Je zou ook interesse kunnen hebben in