Alle operationele en geassocieerde partners nodigen u uit op hun verschillende evenementen die het einde van het project markeren. Eerste ronde: 24/05/2022 op de Batibouw beurs! De instrumenten en opleidingen van het project worden u voorgesteld. Een voorbeeldig gebouw bouwen in termen van BLK? Het is mogelijk! Architect Philippe Samyn zal het Administratief Huis van de Provincie Namen voorstellen, een gebouw van meer dan 10.000 m² dat volledig natuurlijk geventileerd is. Heeft u geen ticket voor de beurs? Geen probleem, u heeft er geen nodig om onze zaal te betreden en u krijgt op het einde van de conferentie een toegang tot Batibouw van ons. Meer informatie en inschrijving hieronder.

Semin’air

Inschrijving

Ontmoet ons op Batibouw voor onze Sémin’Air

Je zou ook interesse kunnen hebben in