195 personen hebben zich ingeschreven en hebben deelgenomen aan een boeiende dag waar het bilan van ons project werd voorgesteld en een pak informatie werd gedeeld.

Na een verwelkoming door onze gastheer Eric HENRY (INSA), en de welkomstwoorden van  Mijnheer PUDLO en mijnheer VOGELS gingen we van start met het inhoudelijke voormiddagprogramma.

Presentatrice Virginie Hess heeft op professionele wijze het panelgesprek geleid, waarbij zes partners het traject van ons ET’Air-project overlopen hebben en toegelicht tot welke resultaten we gekomen zijn.

Om het voormiddagprogramma af te ronden pitchten 19 bedrijven en organisaties hun expertise over BLK in een pitch-sessie waarna de deelnemers in de expozaal standhouders persoonlijk konden aanspreke

Daarmee was de lunchpauze bereikt en in de expozaal kon je genieten van een heerlijk buffet om verder bij te praten. In de expohall kon je ook een tentoonstelling bekijken van de  voorbeeldgebouwen door ons geselecteerd en waarvan er enkele tijdens de tourbus route van 28 september te bezoeken zijn.

In het namiddagprogramma heeft Eric Henry vier experten aan het woord gelaten die ons hun nieuwste inzichten deelden over hetthema BLK:  Denis Melotte et Andrew Jansenss (Samyn & Partners), Marianne Stranger (VITO) via een videocall, Olivier Lemaître (Cerema) en tot slot Jelle Laverge (UGent).

Afsluitend kon mevrouw Lucie Maurel haar bevindingen vanuit Interreg meegeven. We onthouden hierbij zeker haar volle appreciatie en de mededeling dat nieuwe projecten welkom zijn.

Wij danken de sprekers en exposanten voor hun aanwezigheid

Het slotevent van het ET’Air-project in Arenberg

Je zou ook interesse kunnen hebben in