De ET’Air-project website is ontwikkeld met de bedoeling wetenschappelijke informatie en instrumenten te verspreiden om bouwprofessionals, opleiders, projectmanagers, enz. in staat te stellen de luchtkwaliteit in hun praktijken en projecten te integreren.

 

Deze site geeft ook een overzicht van vijf jaar activiteit via de publicatie van de gecreëerde instrumenten, zoals de BLK-strategie en de vier bijbehorende gidsen voor goede praktijken, de opleidingen, de routekaart of het interactief spel. De site bevat ook verslagen van seminaries, rondetafelgesprekken en conferenties.

 

Het ET’Air-project biedt verschillende informatiemedia die vanaf de site toegankelijk zijn en die we via een technology watch gedurende looptijd van ons project op de site hebben kunnen aanvullen.

 

Om professionals te helpen de BLK in hun projecten te integreren, hebben wij een toolbox opgezet. De bedoeling is alle nuttige hulpmiddelen voor elke fase in het bouw- of renovatieproject ter beschikking te stellen (gidsen, technische fiches, brochures, enz.). De tool maakt specifieke en gerichte opzoekingen mogelijk, maar ook opzoekingen in functie van de fase van het project of het gezochte thema (luchtverversing, verontreinigende stoffen of materialen).

 

Er zijn ook talrijke technische en wetenschappelijke artikelen beschikbaar om de kennis over binnenluchtkwaliteit of luchtverversing beter te begrijpen of te verdiepen.

 

Tenslotte verspreidt het YouTube-kanaal ET’Air vrij alle video’s die tijdens het project werden gemaakt, waaronder onze bekende webinar-replay.

 

Aarzel dus niet langer en ga op zoek naar de informatie die u nodig heeft !

ET’Air is ook een verscheidenheid aan digitale middelen om u tijdens uw projecten te ondersteunen

Je zou ook interesse kunnen hebben in