Een slechte binnenluchtkwaliteit heeft impact op de gezondheid en comfort van de gebruikers. Al vanaf het ontwerp is het daarom belangrijk om aandacht te besteden aan de materiaalkeuze. Daarom organiseert de Vlaamse Confederatie Bouw op 3 december, met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en in het kader van het ET’air project, een online infosessie over binnenluchtkwaliteit en materialen.

PROGRAMMA
10.00u – 10.20u: Marianne Stranger (VITO) over Vluchtige organische stoffen (VOS) en de impact op de gezondheid
10.20u – 10.40u: Tom Haerinck (WTCB) over VOS van bouwmaterialen, hoe wordt dat gemeten, hoe objectieve keuze maken (regelgeving/labels)?
10.40u – 10.55u: Maarten Van der Linden (BAST architect) over een praktijkvoorbeeld met materialen met lage uitstoot
10.55u – 11.10u: Pedro Pattyn (PATTYN Albert & Cie) over enkele praktijkvoorbeelden op de werf
11.10u – 11.30u: Q&A

Deelname is gratis, inschrijven is verplicht via de onderstaande link. Heeft u vragen over dit webinar? Aarzel niet om Johan Vanden Driessche (johan.vandendriessche@vcb.be) en Tim Van Helden (tim.vanhelden@vcb.be) een mail te sturen.

Inschrijven: http://www.vcb.be/events-detail?id=1517

Webinar VCB Binnenluchtkwaliteit en materialen

Je zou ook interesse kunnen hebben in