Het ET’Air-project neemt deel aan bouwbeurzen in de drie grensoverschrijdende regio’s van het project (Vlaanderen, Wallonië, en Frankrijk). Op 12 oktober 2019 hielden we een conferentie op de beurs Batireno en Energie&Habitat in Namen.

Eén van de doelstellingen van het ET’Air-project is het sensibiliseren en inlichten van particuliere en openbare opdrachtgevers, zodat zij in staat zijn om met bouwprofessionals te communiceren over kwesties in verband met de binnenluchtkwaliteit.

Wat is een betere plek om deze doelgroepen te ontmoeten dan een beurs die helemaal is gewijd aan bouw en renovatie? Zodoende zijn we met onze toer van start gegaan in Namen, op de beurs van Batireno en Energie&Habitat. De plek bij uitstek voor projectpartners om de volgende zaken voor te stellen:

• Gezondheid- en sociaaleconomische uitdagingen van de binnenluchtkwaliteit;
• Een overzicht van de verontreinigende stoffen in de binnenlucht;
• Enkele manieren om de kwaliteit van de binnenlucht te verbeteren door alle fasen van een project te integreren;
• Hulpmiddelen om verdere stappen te ondernemen.

Een succesvolle eerste voorstelling, waarbij de belangstelling van het publiek tot uiting kwam in de vele vragen die gesteld werden aan de spreker! Onze volgende voorstellingen op bouwbeurzen zullen worden gecommuniceerd op onze website etair.eu, aarzel dus niet om die regelmatig te bezoeken om op de hoogte te blijven!

Het grensoverschrijdende ET’Air-project staat ook op de bouwbeurzen! – 12/10/2019

Je zou ook interesse kunnen hebben in