Op 10 februari 2020 vond een mini-beurs plaats waarbij 8 bedrijven hun producten en bouwsystemen kwamen voorstellen aan studenten Bachelor 1, 2 en 3 van de faculteit Architectuur aan de Universiteit van Bergen. Resultaat van een samenwerking tussen de projecten Interreg Bâti C² en ET’Air, was die dag een gelegenheid voor de studenten vertegenwoordigers van de bedrijven Biofib’Isolation, Lebailly sa, Mobic sa, Otra, Paille-Tech, Menuiserie Riche, Scidus en Stabilame aan hun stand te ontmoeten voor een dynamische presentatie van hun activiteiten. De studenten hadden ook de mogelijkheid vier uiteenzettingen bij te wonen en op het einde al hun vragen te stellen. Het was een dag van echte uitwisseling en pertinente vragen. Alle deelnemers waren heel tevreden over hun deelname.

Sensibiliseringsdag voor biogebaseerde materialen – 10/02/2020

Je zou ook interesse kunnen hebben in