VCB communiceert samen met de organisaties VOKA-AGORIA-VITO over het belang van een gezond binnenklimaat: Ook na corona een gezond binnenklimaat.

Sinds kort gaan we opnieuw als vanouds naar school, naar het werk en ook het sociaal leven herneemt stilaan. Een gezond binnenklimaat is altijd van groot belang geweest, maar kwam tijdens de afgelopen coronaperiode pas echt hoog op de agenda te staan. Hopelijk kunnen we binnenkort het coronaspook verjagen, maar blijven de spotlights gevestigd op ventilatie en binnenklimaat en de impact ervan op onze gezondheid. Samen met haar partners heeft de Vlaamse Confederatie Bouw een duidelijk overzicht gemaakt over het waarom en hoe van ventilatie en luchtzuivering. Daarbij ook heel wat aanbevelingen als gevolg van de coronacrisis. Daarnaast lanceert de VCB de komende maanden nog verschillende acties in het kader van het Interreg project ET’Air dat inzet op gezonde binnenlucht in gebouwen.

Klik hier voor het overzicht en de aanbevelingen van VCB en haar partners VOKA, VITO en Agoria.

Het belang van een gezond binnenklimaat – aanbevelingen van VCB en haar partners VOKA, VITO en Agoria

Je zou ook interesse kunnen hebben in